De op deze pagina vermelde modellen zijn gedateerd, we kunnen natuurlijk de nieuwste modellen leveren! 

Besselink Hengelo levert en monteerd al ruim 15 jaar alles op het gebied van telecommunicatie. We leveren dus de GSM-telefoon, de carkit en alle inbouw-accessoires en monteren het op een vakkundige wijze in elk soort voertuig. Tevens leveren en monteren we professionele verbindings-apparatuur, zoals mobilofoons en portofoons.

Bij Bluetooth wordt het gesprek tussen telefoon en carkit draadloos tot stand gebracht. In zowel de telefoon, als de carkit is een extra zend-ontvanger geplaatst, die elkaar herkennen, na inloggen. Als U instapt in de auto en het contact aanschakeld, herkennen de carkit en Uw telefoon elkaar en zijn klaar voor het voeren van gesprekken ! Een toestel houder is dus niet nodig, U kunt de telefoon in de koffer of in de auto laten liggen

Handsfree-bellen tijdens het rijden is zoals bekend verplicht, doch dat zou niet de enige reden tot aanschaf dienen te zijn. Een telefoongesprek voeren in het huidige drukke verkeer is een gevaarlijke aangelegenheid. Juist daarom is een goede carkit en vakkundige inbouw zeer belangrijk. Als het bellen in de auto weinig voorkomt en daarbij de kwaliteit van het gesprek ook minder belangrijk is, zou een simpele “plug-in”carkit kunnen volstaan. Hierbij moet U denken aan een houder, voorzien v.d. benodigde electronica en speaker, welke in de aanstekerplug v.d. wagen gestoken wordt. Meestal is er dan sprake van “Bluetooth”-carkits.

De betere systemen zijn voorzien van een separate microfoon, waardoor er minder kans op rondzingen is en doordat de microfoon dichter bij geplaatst kan worden, ontstaan er ook minder achtergrond geluiden. Een goed voorbeeld hiervan is de Parrot EasyDrive plug-in carkit.

Parrot EasyDrive Carkit

Stop de plug (speaker met electronica) in de aansteker en plaats de “muis” ergens binnen bereik op het dashboard en rijden / telefoneren maar ! De muis bevat de microfoon en de knoppen voor volume-regeling en gesprek aannemen / beeindigen.

Belt U veel onderweg en is een zeer goede gespreks-kwaliteit essentieel, dan is een vaste-inbouw carkit te prefereren. Ook dan kan een Bluetooth-carkit toereikend zijn. Eventueel kan de carkit uitgebreid worden met een telefoonhouder met laadsnoer. Dit komt de veiligheid ten goede en het gemak van een altijd volle batterij. Naast de originele carkits van o.a. Nokia, Siemens, Sony/Ericsson en andere heeft Parrot ook hier een zeer goede oplossing voor. Het grote voordeel v.d. universele Parrot-carkit ten opzichte van de originele is dat U bij aanschaf van een ander merk telefoon niet weer een nieuwe carkit dient aan te schaffen ! Naast de veel geprezen CK 3100 carkit van Parrot is nu ook de CK 3200 met LCD-display op de markt. Als U gebeld wordt, kan eventueel een foto van de persoon die belt getoond worden. Vooral bij zakendoen geeft dit een betere herkenning !

Parrot CK 3200

Nummerherkenning: U ziet in het display wie er belt, Telefoonboek synchronisatie: de telefoonnummers en namen worden automatisch in het geheugen v.d. carkit geladen ( bij bijna alle typen telefoons ), Mute-functie: de radio gaat tijdens een telefoongesprek automatisch zachter, Het geluid v.h. tel.gesprek kan via de speaker(s) van de radio,  Stemherkenning tijdens het kiezen: m.a.w. wilt U iemand bellen, druk dan op de juiste knop en zeg de naam v.d. persoon die U wilt bellen en automatisch wordt het gesprek tot stand gebracht, wel zo veilig ! Er kunnen 3 telefoons aangemeld worden op de carkit, met elk hun eigen telefoonboek, gemak en privacy !

Parrot Rhythm ‘n’ Blue

Is Uw radio misschien ook aan vervanging toe en U zoekt een goede carkit, dan is bovenstaande Parrot een prima oplossing. Radio:

  • 4 x 45 Watt, uitgang t.b.v. extra versterker, Equalizer, RDS-Tuner AM/FM, CD/CD-R/CD-RW/
  • MP3-speler, 7-kleuren instelbaar display, afneembaar front.
  • Carkit: BlueTooth, tot 5 telefoons aan te melden, telefoonboek synchronisatie, nummer/naam- herkenning, Spraakherkenning tot 200 namen, enz.
  • Afstand-bediening