Besselink Hengelo is SCM-erkend-alarm-inbouwstation voor motorfietsen, personen- en vracht-wagens.

We zijn dealer van diverse merken alarmsystemen, maar kunnen U veelal ook bij problemen aan andere alarm-merken van dienst zijn. Aangezien een alarm een voertuig-leven mee moet en U dus feitelijk nooit in de steek mag laten, is een goed advies in combinatie met een gedegen inbouw erg belangrijk. Veelal geeft de verzekeringsmaatschappij een dwingend  “advies” af betreffende het alarm. Wenst U hierover aanvullende informatie, klik dan op de onderlijnde SCM.

Naast de standaard alarm-opbouw kunnen er desgewenst ook allerlei accessoires aangesloten/bijgeleverd worden. Denk hierbij aan het automatisch afsluiten van de portieren en/of het kantel- of schuif-dak. Maar als U wenst dat de kofferbak vanaf afstand te openen is, of dat de koplampen gedurende enige tijd aangaan, of dat de motor alvast gestart wordt, alles kan!

Door op de onderlijnde namen te klikken, wordt U automatisch doorgelinkt naar de site van dat merk. Wenst U verdere informatie, of een prijsopgave, stuur dan een E-mail met de benodigde informatie betreffende het voertuig en we zullen U zo spoedig mogelijk antwoorden.

  • voor Gemini-, Laserline-, Spuball- alarmen zie;           Car Systems
  • voor Cobra-, Serpi Star- alarmen zie;                             Car Systems
  • voor GT GeTronic alarmen zie;                                        Rho-Delta
  • voor Defa-alarmen zie;                                                      Defa
  • voor Texalarm- en MED-alarm zie;                                  ASN

Motorfiets – alarm    SCM-erkend

Ook voor vrachtwagen-alarmsystemen kunt U bij ons terecht;

Voor aanvullende informatie:

  • Texalarm:               ASN
  • Autonorm:              Autonorm